Book et foredrag, et orienterende møde, vejledning eller blot få mere viden:

Kender du et sted eller institution som vil have glæde og gavn af et foredrag eller konsulentbistand, så skriv til Morten Fenger på kontakt@digitalafhængighed.dk.

Historien

Jeg var den første psykolog som satte digital afhængighed på landkortet i Danmark med artiklen “afhængig af smartphonen” i 2013. Den fik et overvældende feedback.

Jeg satte mig derfor ned og ville finde ud hvad som det digitale samvær kan betyde for vores psykologiske ve og vel. 12 juni 2015 fik jeg trykt artiklen “Fagre digitale verden” som kom på forsiden i PsykologNyt. Tryk på hyperlinket og læs den.

I 2016 fik jeg udgivet bogen “Når mobilen tager magten” og har siden været med i over 80 artikler, interviews, tv-indslag mv. Her er nogle få af artiklerne: 

https://www.dr.dk/levnu/psykologi/forsker-din-smartphone-kan-goere-dig-afhaengig

https://livsstil.tv2.dk/sundhed/2013-10-17-ekspert-derfor-er-du-afhaengig-af-din-smartphone

https://www.euroman.dk/livsstil/psykolog-det-digitale-er-en-fedt–og-sukkerholdig-burger-hvor-face-to-face-snakken-er-en-selleristang

https://videnskab.dk/kultur-samfund/den-digitale-verden-beloenner-vores-hjerne

https://heartbeats.dk/podcast/hvordan-gaar-det-med-psykolog-morten-fenger-naar-mobilen-tager-magten/

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/boerns-jagt-paa-likes-kan-aendre-deres-hjerner

https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/psykolog-det-er-den-digitale-omsorgssvigt-der-goer-boern-syge-ikke-institutionslivet

Se seneste interview fra Berlingske tidende – det skal siges, at jeg selvfølgelig ikke har opgivet, men iagttager og tager ved lære af mine egne børns tanker, følelser og behov for at være sociale gennem mobiltelefonerne – hvor ideer, indhold og feeds desværre er styret af Tech-industrien.

https://www.berlingske.dk/danmark/for-syv-aar-siden-skrev-denne-psykolog-en-bog-med-raad-til-foraeldre-nu